Parvekeverhot ja -kaihtimet

Parvekeverhoilla nautit aurinkoisista keleistä enemmän. Kuvittele itsesi kiireettömänä lomapäivänä kylmän limonadin äärelle kuuntelemaan meren kohinaa ja katsomaan lintujen leikkiä pilvettömällä taivaalla. Mikään ei häiritse, aurinko lämmittää juuri sopivasti, uudet parvekeverhot pitävät olosuhteet oikeina lomailuun..

Voit nauttia lomastasi enemmän ja estää liian kuumuuden ja valon pääsyn parvekkeelle lepopaikkaasi. Parvekeverhot ovat kaunis ja käytännöllinen ratkaisu lasitetulle parvekkeelle auringon- ja näkösuojaksi.

SOL-Kaihdin myy ja valmistaa useita erityyppisiä parvekeverhoja, ja jokaiseen kohteeseen löytyy sopivin ratkaisu. Ratkaisu voi olla esimerkiksi kauniisti laskeutuvat Queen-vekkiverhot, jotka sopivat kaikkien valmistajien parvekelasituksiin ja ovat helposti asennettavissa itsekin. Parvekkeelle asennettavat pystylamellikaihtimet sopivat hyvin moderniin ilmeeseen ja ovat erittäin helposti säädettävä ratkaisu.

Tutustu parvekeverhovalikoimaamme:

Näytetään kaikki 4 tulosta

Miksi parvekeverhot SOL-Kaihtimelta

SOL-Kaihdin on yksi perinteikkäimmistä auringonsuoja-alan yrityksistä Suomessa. Olemme toimineet Tampereella ja Pirkanmaan ympäristökunnissa parvekkeidenne parhaaksi jo vuodesta 1978. Parvekeverhomme valmistetaan Suomessa ja voit valita niihin kankaita ja värejä laajasta valikoimasta. Meiltä saat halutessasi myös asennuspalvelun.