markiisi-isokuva-1024×786
IMG_5747markiisi-03markiisi-05markiisi-universal-e1458108526682SAMSUNGsomfy-kaukosaadin.markiisiin123-e14572164423754SAMSUNGSol_Terassi_MarkiisiHarmaa markiisiVirvatuli markiisiMarkiisi_keltainen_taloMarkiisin-leveys-ja-ulottuma (2)

Verkkokaupasta toimitukset
koko Suomeen!

5

Terassimarkiisi SOL-300

  • Luksusta terassille järkevään hintaan
  • Auringonsuojaa aina kun sitä tarvitaan
  • Kysy tarvittaessa lisää kangasmalleja

Suunnittele nyt vaivattomasti oma Terassimarkiisi.

Tilaa markiisi verkkokaupasta suoraan kotiin, käsi tai sähkökäyttöisenä.

Kiinnityskannakkeet liikkuvat sivuttaissuunnassa, jolloin kiinnitys tukipuihin onnistuu varmasti.

Tästä pääset markiisin Kangasluetteloon

 

 

 

 

Osasto:

Väri

Valitse markiisin kangas ja väri

Käyttö

Valitse markiisin käsikäyttö/sähkökäyttö

Tuuli

Tuulianturi: Eolis 3D Wifrefree io, paristolla.

Kätisyys

Valitse mekanismin kätisyys. Markiisin edestä katsottuna.

Säätö

Valitse markiisin säätömekanismi

Lisäosa

Kaltevat kannakkeet jos räystäs on jyrkkä

Lippa

VALITSE LIPAN MUOTO

Koko

Valitse tuotteen koko

Mitan tulee olla välillä 131 - 500 cm
Mitan tulee olla välillä 100 - 300 cm

Toimitusaika 2-3 Viikkoa.

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille

Product Description

TERASSIMARKIISI SOL-300

Tee pihastasi miellyttävä ja viihtyisä oleskelupaikka terassimarkiisilla. Markiisi antaa suojaa myös sateella ja pidentää näin terassin vuotuista käyttöaikaa.

Nykyaikainen, pohjoisen oloihin suunniteltu ja mittatyönä valmistettu markiisi on tyylikäs ja kestävä.

SOL-300 on terassimarkiisi, jossa rungon kestävyys, kankaan laatu ja värin kesto kertovat laadusta. Ne ovatkin ratkaisevia tekijöitä markiisin kestoiässä.

Markiisikangas

Valitse joko yksivärinen tai raidallinen kangas. Kangas on Sandatexin 100 % akryylikangas. Kangas on valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta markiisikangas säilyttää raikkaat sävyt pitkään.

Nanoteknologialla viimeistelty pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja antaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan.

Kangasleveys on veivikäyttöisessä 14,5 cm kapeampi, kuin valitsemasi äärileveys.  Kangasleveys moottorikäyttöisessä on 13 cm kapeampi kuin äärileveys.

 

Markiisien mitat

SOL-300 markiisin maximi leveys on 500 cm ja maximi ulottuma 300 cm. Valitse leveys sentilleen, ulottuman voit valita seuraavista 100-300 cm. Rungon väri on hopea.

 

Ohjaus ja käyttö

Terassimarkiisia ohjataan veivillä tai moottorilla.

Asennus

Lataa markiisin asennusopas

Katso tästä markiisin asennusvideo

Terassimarkiisit asennetaan joko seinään tai räystään alle. Sama kannake käy kumpaankin asennukseen. Asennus on helppoa ohjeiden mukaan. Jos räystäs on jyrkkä, (arviolta noin 1/5 myydyistä markiiseista) tarvitsee kaltevan kattokannakkeen. Voit tilata ne erikseen verkkokaupastamme.

Varusteet

  • Käsikäyttöiseen markiisiin tulee veivi, jonka pituus valitaan tilauksen yhteydessä. Valitse myös, haluatko veivin vasemmalle, vai oikealle edestä katsottuna.
  • Moottorikäyttöiseen RTS moottoriin tulee mukaan Telis 1 Patio lähetin. Valitset vain moottorin kätisyyden, edestä katsottuna.. Itse moottori sijaitsee kangasputken sisällä suojassa. Moottorissa on 3 m johto ja pistoke irrallisena. Lähetin on valmiiksi ohjelmoitu markiisille. Voit hienosäätää rajat mukana tulevalla ohjeella. Tuulianturi on lisävaruste, joka hankitaan monesti moottoroituun markiisiin. Se on hyvä vahti silloin, kun et ole juuri paikalla kovemman tuulenpuuskan yllättäessä. Näin markiisisi osaa kelautua itse suojaan tuulelta ja myrskyltä. Voit tilata tuulianturin verkkokaupastamme.
Markiisin kaukosäädin

Markiisin kaukosäädin

Mittausohje

Terassimarkiisi SOL-300

Korkeus tarkoittaa markiisin ulottumaa. Käytä rullamittaa tai mittanauhaa ja pidä mitta suorassa ja riittävän tiukalla. Ilmoita tulos millimetrin tarkkuudella. Mikäli olet epävarma, asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa mittaamisessa mielellään.

Valmistamme tuotteen tämän ohjeen perusteella mittamiesi leveyden ja korkeuden mukaan kohteeseesi sopivaksi. Valmistuksessa vähennämme mittaamastasi leveydestä mm ja vähennämme mittaamastasi korkeudesta mm.

Pienin mahdollinen valmistettava leveys on 131 cm ja suurin 500 cm
Pienin mahdollinen valmistettava korkeus on 100 cm ja suurin 300 cm

0

Ostoskori