Pimennysverhot

Pimennysverhot suoraan verkkokaupastamme, omilla mitoilla!

Mukaan saat kaikki tarvitsemasi kiinnitysosat sekä asennusohjeet.

Pimennysverho on oiva ratkaisu, jos aurinko herättää sinut liian aikaisin tai käyt vuorotöissä. Myös pimeässä huoneessa lapsikin nukkuu paremmin ja saat häiriöttömän huoneen kirkkaista kaupungin valoista + pienen äänieristyksen.

On todettu, että pimeässä huoneessa nukkumisella on terveydellisiä hyötyjä mm. melatoniinin tuotanto lisääntyy pimeydessä. Pimeä huone varmistaa sen, että unesi on miellyttävämpi ja uudistavampi.

Asiakaspalvelumme auttaa jos olet epävarma mittaamisessa.

Plisee ja lamelliverhoissa soitamme vielä asiakkaalle verkkokauppa tilauksen jälkeen  ja käymme yhdessä läpi tilauksen ennen tuotantoon laittoa.

Asiantuntija auttaa sinua ja yhdessä tarkistatte tilauksen, jotta verhojen asentaminen on vaivatonta.

Aloita pimmennysverhojen suunnittelu tästä:

Näytetään ainut tulos

Kodin viilentämiseen pimennysverhot sopivat mainiosti, kesällä ne pitävät kuumuuden ulkona ja talvella luovat pienen lämpöeristyksen.

Pimentävä rullaverho: Pimennysverho on oiva ratkaisu, jos aurinko herättää sinut liian aikaisin, käyt vuorotöissä tai tarvitset pimeän huoneen lapsen nukuttamiseen. On myös todettu, että pimeässä huoneessa nukkumisella on terveydellisiä hyötyjä. Myös kodin viilentämiseen rullaverhot sopivat mainiosti, ne pitävät kuumuuden ulkona.

Plisee verho Pimentävä: Tyylikäs sekä moderni design. Suosittuja ja käytännöllisiä nykyajan kodeissa. Näkymää voit säätää joustavasti alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin. Plisee verhoja ei siis tarvitse pitää näkösuojan takia kokonaan kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta ja valoisammalta mutta kuitenkin suojaisalta. Erinomainen häikäisy- ja lämpösuoja.

Pimentävä Lamelliverho: Lamelliverhot ovat suunniteltu auringonsuojaksi ja himmennykseen ja toimivat loistavasti normaalissa ikkunassa. Pimentävä lamelliverho tuo tilaan syvyyttä sekä tietynlaista harmoniaa. Viime vuosina lamelliverho trendi on ollut suosittua normaaleissa ikkunoissa.

0

Ostoskori