Markiisit

Laadukkaat markiisit omilla mitoilla ja lisävarusteilla.

Markiisin alle on mukava suojautua auringon paahteelta kesän hellepäivinä. Ota mukaasi hyvä kirja ja riittävästi kylmää juotavaa, ja mikään ei voi pilata hyvää fiilistä. Ei edes pieni sade, sillä markiisin alla olet suojassa sekä polttavalta auringolta että vesisateelta, ja voit jatkaa kesää pihalla pitkälle syksyyn. Voit myös tilata uuden markiisikankaan vanhan kankaan tilalle.

Suunnittele ja tilaa markiisi verkkokaupasta:

Showing all 2 results

Tilaa markiisit suoraan verkkokaupasta, säästät aikaa ja rahaa. SOL-Kaihtimen SOL300 terassimarkiisin suunnittelet ja tilaat käden käänteessä, saat sen haluamallasi kankaalla, joko sähkökäyttöisenä tai veivillä varustettuna. Sähkökäyttöiseen markiisiin on saatavilla lisävarusteena älykäs tuulianturi, joka sulkee markiisin automaattisesti huonojen sääolojen yllättäessä.

Markiisit valmistetaan Suomessa ja niillä on 5 vuoden takuu. Terassimarkiisi asennetaan joko seinään tai kattoon, esimerkiksi räystään aluslaudoitukseen. Toimitukseen kuuluu aina oikea määrä kannakkeita, ja sama kannake käy sekä seinä- että kattoasennukseen. Halutessanne saatte verkkokaupasta tilaamallenne markiisille myös asennuspalvelun Tampereella ja ympäristökunnissa. Myymälässämme esillä lisää markiisimalleja.

0

Ostoskori