Markiisit

SOL-Kaihtimen markiisi verkkokaupasta saat terassimarkiisit omilla mitoilla lisävarusteineen. Markiisin alle on mukava suojautua auringon paahteelta kesän hellepäivinä. Ota mukaasi hyvä kirja ja riittävästi kylmää juotavaa, ja mikään ei voi pilata hyvää fiilistä. Ei edes pieni sade, sillä markiisin alla olet suojassa sekä polttavalta auringolta että vesisateelta, ja voit jatkaa kesää pihalla pitkälle syksyyn. Varustele terassi markiisin lisäksi turvallisella kvartsilämmittimellä, niin syksyn viileät illat muuttuvat taas lämpöisiksi.

Tilaa markiisit verkkokaupasta, säästät aikaa ja rahaa. SOL-Kaihtimen SOL300 terassimarkiisin suunnittelet ja tilaat käden käänteessä, saat sen haluamallasi kankaalla, joko sähkökäyttöisenä tai veivillä varustettuna. Sähkökäyttöiseen markiisiin on saatavilla lisävarusteena älykäs tuulianturi, joka sulkee markiisin automaattisesti huonojen sääolojen yllättäessä.

Suunnittele ja tilaa markiisi verkkokaupasta:

Näytetään kaikki 2 tulosta

Markiisit valmistetaan Suomessa ja niillä on 5 vuoden takuu. Terassimarkiisi asennetaan joko seinään tai kattoon, esimerkiksi räystään aluslaudoitukseen. Toimitukseen kuuluu aina oikea määrä kannakkeita, ja sama kannake käy sekä seinä- että kattoasennukseen. Lisävarusteena on saatavana säädettävä kannake erittäin jyrkän räystään alle asennettaessa. Halutessanne saatte verkkokaupasta tilaamallenne markiisille myös asennuspalvelun Tampereella ja ympäristökunnissa. Myymälässämme esillä lisää markiisimalleja, myös ikkunamarkiiseista.

Olemme kesälomalla

04.07-26.07.2018

Tänä aikana tehdyt tilaukset otamme käsittelyyn 29.07.2018. 

 

Aurinkoisin terveisin 

Sol-Kaihtimen Henkilökunta.

 

You have Successfully Subscribed!

0

Ostoskori