Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimilla saat uutta ilmettä sisustukseen. Lamellit tekevät uutta tuloaan asuntojen ikkunoille sekä toimistoihin.

Lamelliverhot soveltuva erilaisiin sisustustyyleihin, kun haluat luoda modernia sekä avaraa kokonaisuutta.

Lamelliverhot tuovat isoihin ikkunoihin luonnollista ja kevyttä näkösuojaa. Uusi tyylisuuntaus on lamelliverho normaalin kokoisessa ikkunassa, joka tuo harmoniaa sekä tilantuntua.

Laadukas kotimainen pystylamellikaihdin nyt SOL-Kaihtimen verkkokaupasta, omien mittojen mukaan.

Kun tarvitset tukea tilauksen tekemisen suhteen. Voit soittaa meille 03 3138 0900 arkisin klo. 9.00-16.30.  Käydään tilauksen tekeminen läpi yhdessä vaihe vaiheelta. Myös chatin kautta palvelemme sinua tilauksen liittyvissä kysymyksissä.

Valitse ensin asennustapa:

Näytetään kaikki 4 tulosta

Lamellikaihtimet saat joko täysin pimentävällä tai valoa läpi päästävällä kankaalla. Kankaan värin ja kuosin lisäksi voit valita lamellien niputtumissuunnan joko oikealle, vasemmalle tai keskeltä molempiin reunoihin.

Pystylamellikaihtimemme sisältävät kaihdinlamellit, kiskot ja kaikki muut kaihdinosat sekä seinä- tai kattokiinnikkeet valintasi mukaan. Kaihin on helppo kiinnittää itsekin joko ikkuna-aukon pintaan tai syvennykseen, ja meiltä saat tarvittaessa asennuspalvelun Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Olemme kesälomalla

04.07-26.07.2018

Tänä aikana tehdyt tilaukset otamme käsittelyyn 29.07.2018. 

 

Aurinkoisin terveisin 

Sol-Kaihtimen Henkilökunta.

 

You have Successfully Subscribed!

0

Ostoskori