Pystylamellikaihtimet

Tilatessasi pystylamellikaihtimet SOL-Kaihtimen verkkokaupasta, saat laadukkaan kotimaisen tuotteen omien mittojen mukaan.

Pystylamellikaihtimella säätelet tyylikkäästi valon määrää ja suuntaa. Pystylamellit soveltuvat erityisesti moderneihin koteihin ja korkeisiin ikkunoihin sekä julkisiin tiloihin, toimistoihin ja neuvotteluhuoneisiin, joissa tarvitaan ajoittain näkösuojaa.

Kaihtimet saat joko täysin pimentävällä tai valoa läpi päästävällä kankaalla. Kankaan värin ja kuosin lisäksi voit valita lamellien niputtumissuunnan joko oikealle, vasemmalle tai keskeltä molempiin reunoihin.

Aloita pystylamellikaihtimen suunnittelu alta valitsemalla haluamasi asennustapa ja sen jälkeen kangastyyppi. Kaihtimien toimitusaika on keskimäärin n. 7-14 päivää.

Suunnittele tästä pystylamellikaihtimet:

Pystylamellikaihtimemme sisältävät kaihdinlamellit, kiskot ja kaikki muut kaihdinosat sekä seinä- tai kattokiinnikkeet valintasi mukaan. Kaihin on helppo kiinnittää itsekin joko ikkuna-aukon pintaan tai syvennykseen, ja meiltä saat tarvittaessa asennuspalvelun Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

0

Ostoskori