Sälekaihtimet

Sälekaihtimet kotiin tilaat helpoiten netistä. SOL-Kaihtimen verkkokaupasta saat sekä alumiiniset että puiset sälekaihtimet. Alumiinisälekaihdin on ajaton valon määrän säätelijä ja yksityisyyden luoja.

Sälekaihdin asennetaan mahdollisuuksien mukaan ikkunan väliin, SOL-kaihtimet asennat helposti itsekin. Sälekaihtimet ovat auringonsuojauksen yksi edullisimmista vaihtoehdoista ja netistä tilattuna saat ne nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä löydät Sälekaihtimet yleisimpiin ikkunamalleihin.

Lataa sälekaihtimien asennusopas

Kaihtimet valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden minimi- ja maksimikoot löydät mittausohjeista SOL-Kaihtimen verkkokaupasta.

Tilaa tästä omat sälekaihtimet:

Lisätietoa SOL-sälekaihtimista

Pintaan asennettava sälekaihdin on suosittu esim. parvekkeen tai terassin oveen. Silloin, kun kaihdinta ei voida asentaa ikkunan väliin, pinta-asennuksessa ikkunan pintaan tai kiinteän ikkunan syvennykseen voidaan käyttää katto- tai seinäkannaketta. Magneetit pitävät paikallaan säleverhon alareunaa, ettei se heilu holtittomana. Säätösauva valitaan yleensä oven saranan puolelle, mutta kätisyyden voit valita vapaasti kohteesi mukaan.

Yleisimmät värit alumiinisälekaihtimelle ovat mattavalkoinen ja mattahopea. Erikoistilauksesta toimitamme myös paljon muita värejä, ja sälekaihtimet voidaan myös valmistaa vinoihin ikkunoihin. Alumiinikaihtimemme säleen leveys on 25 mm ja vahvuus 0,21 mm.

Puusälekaihdin tuo lämpöä ja tyylikkyyttä suomalaiseen kotiin ja mökille. Sisustussuunnitelijat ja arkkitehdit käyttävät mielellään puusälekaihdinta osana kodin sisustusta. Puukaihdin valmistetaan mittatilaustyönä aina jokaiseen kohteeseen sopivaksi joko 25, 35 tai 50 mm leveästä säleestä, myös värivaihtoehtoja on runsaasti. Puukaihdin asennetaan ikkunan pintaan.


Kaihtimet on helppo asentaa itsekin ja halutessasi saat SOL-Kaihtimelta asennuspalvelun alueella Tampere, Ylöjärvi ja Pirkanmaan muut kunnat.

Sol_kaihdin40v-Luotettavakumppani