2
SAMSUNG4321markiisi-06markiisi-05markiisi-04markiisi-03markiisi-025

Verkkokaupasta toimitukset
koko Suomeen!

5

Ikkuna- ja terassimarkiisit

Markiisilla tehokasta ja tyylikästä auringonsuojaa terassille ja ikkunoihin. Tutustu ja ihastu.

Tilaa mittaus ja suunnittelukäynti Tampereella, Ylöjärvellä ja muualla Pirkanmaan alueella. Mallit nähtävänä myymälässämme Ylöjärvellä.

Markiisimme valmistetaan aina yksilöllisesti mittojen mukaan Suomessa ja niillä on viiden vuoden takuu.

Suunnittele ja tilaa markiisi verkkokaupastamme, aloita tästä!

Osasto:

Product Description

Ikkuna- ja terassimarkiisit

Markiisi häivyttää jopa 80 % auringonsäteistä. Terassimarkiisi antaa suojaa myös sateella ja pidentää näin terassin vuotuista käyttöaikaa. Ikkunamarkiisi asennetaan ikkunan tai ikkunaryhmän eteen ja se estää sisään tulevaa valoa ja suojaa myös ikkunarakenteita polttavan auringon rasitukselta.

Nykyaikainen markiisi on tyylikäs ja teknisesti laadukas säänvaihtelut ja Pohjolan olot kestävä, huipputekninen tuote.

Värejä ja malleja on paljon. Meiltä saat trendikkäät uutuudet ja kestävät klassikot. Myös markiisikankaan vaihto uuteen onnistuu, jos vanhan markiisin mekanismi on hyvässä kunnossa.

Markiisien mitat

Yksittäisen markiisin leveys on jopa 700 cm, ulottumaa esim. 600 cm leveälle saadaan 400 cm. Osa malleista voidaan kytkeä sarjaan jopa 21 metriin asti. Maksimiulottuma kulkee portaittain leveyden mukaan. Markiisia voit käytössä kuitenkin säätää täysin portaattomasti auki ja kiinni.

Ohjaus ja käyttö

Terassimarkiisia ohjataan käsikäyttöisellä veivillä tai moottorilla. Ikkunamarkiisin ohjaus tapahtuu nauhalla, kammella tai moottorilla riippuen toiveistasi ja markiisin mallista. Useita markiiseja voidaan sarjaankytkeä yhdellä moottorilla. Moottorin ohjaukseen on saatavilla kätevä langaton kaukosäädin ja lisävarusteena tuulianturi, joka sulkee markiisin automaattisesti huonolla säällä estäen markiisin rikkoutumisen.

Asennus

Ikkunamarkiisit asennetaan joko ikkuna- tai oviaukkoon, vuorilautaan tai suoraan julkisivuun. Ikkunamarkiiseissa suosittelemme, että markiisi on noin 30-40 cm leveämpi kuin ikkuna; näin minimoidaan auringonsäteiden pääsy myös sivuilta. Markiisien koneisto on saatavana koteloituna tai ilman koteloa.

Terassimarkiisit asennetaan joko seinään tai räystään alle.

Lisävarusteet

  • Kauko-ohjaus
  • Automaattiset aurinko-, tuuli- ja sadetunnistimet
  • Ajastusautomatiikkaa

Kysy lisää aurinkoisilta myyjiltämme tai tule tutustumaan markiiseihin myymäläämme Tampereen kupeessa, Ylöjärven Elovainiolla.

Voit myös tilata markiisin terassillesi verkkokaupastamme. Aloita suunnittelu tästä!

Mittausohje

Ikkuna- ja terassimarkiisit

Käytä rullamittaa tai mittanauhaa ja pidä mitta suorassa ja riittävän tiukalla. Ilmoita tulos millimetrin tarkkuudella. Mikäli olet epävarma, asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa mittaamisessa mielellään.

Valmistamme tuotteen tämän ohjeen perusteella mittamiesi leveyden ja korkeuden mukaan kohteeseesi sopivaksi. Valmistamme tuotteen mittaamaasi leveyteen ja valmistamme tuotteen mittaamaasi korkeuteen.

Pienin mahdollinen valmistettava leveys on (ei alarajaa) ja suurin (ei ylärajaa)
Pienin mahdollinen valmistettava korkeus on (ei alarajaa) ja suurin (ei ylärajaa)

0

Ostoskori