liukuovet-16
liukuovet-20liukuovet-19liukuovet-18liukuovet-17liukuovet-15liukuovet-14liukuovet-13liukuovet-12liukuovet-11liukuovet-10liukuovet-09liukuovet-08liukuovet-07liukuovet-06liukuovet-05liukuovet-04liukuovet-03liukuovet-02liukuovet-01

Verkkokaupasta toimitukset
koko Suomeen!

Liukuovet

Vaihda vanhat komeronovet tyylikkäisiin kotimaisiin liukuoviin. Suunnittelemme liukuovet kotiisi tarkasti mittojen mukaan ja ne voi kiinnittää joko olemassa oleviin kaapistoihin tai uusiin runkoihin. Peililiukuovi antaa avaruutta ahtaaseenkin tilaan ja monipuoliset koriratkaisut viimeistelevät täydellisen järjestyksen.

Korkealaatuiset kotimaiset liukuovet

Liukuovet luo kotiin viimeistellyn ja tyylikkään vaikutelman. Avoinna olevaan normaaliin oveen verrattuna liukuovi vie huomattavasti vähemmän tilaa. Tuote on tehty kestämään, sen pyörästöillä 10 vuoden takuu.

Laaja valikoima tyylejä vaativaankin makuun

Liukuovien yleisin materiaali on peili tai lasi. Oveen voi kuitenkin valita minkä tahansa kalusteovimalliston ovimallin ja värin. Keittiön ovimalli voi siis toistua eteisen liukuovissa yhtenäistämässä kokonaisuutta.

Upeat ja modernit vaihtoehdot peilikehyslistoille, mm: Valkea, pronssi, harmaa, pyökki, kirsikka, pähkinä ja tammi sekä suosittu musta. Alumiinikehyksissä: alumiini, valkoinen maalattu alumiini. Tutustu kuvagalleriaan ja valitse omaan kotiisi mieleiset liukuovet. Meiltä saat kaapistot ja ovet myös asennettuna alueella Tampere, Ylöjärvi ja muut Pirkanmaan kunnat.

Yhteistyökumppanimme on kotimainen Juliska Oy.

Osasto:

Mittausohje

Liukuovet

Käytä rullamittaa tai mittanauhaa ja pidä mitta suorassa ja riittävän tiukalla. Ilmoita tulos millimetrin tarkkuudella. Mikäli olet epävarma, asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa mittaamisessa mielellään.

Valmistamme tuotteen tämän ohjeen perusteella mittamiesi leveyden ja korkeuden mukaan kohteeseesi sopivaksi. Valmistamme tuotteen mittaamaasi leveyteen ja valmistamme tuotteen mittaamaasi korkeuteen.

Pienin mahdollinen valmistettava leveys on (ei alarajaa) ja suurin (ei ylärajaa)
Pienin mahdollinen valmistettava korkeus on (ei alarajaa) ja suurin (ei ylärajaa)

0

Ostoskori