Parvekeverhot ja -kaihtimet

Pyydä nyt tarjous parvekeverhoista!

 Ilmainen toimitus.

 Jokaiseen parvekelasiin löydämme sopivat kaihtimet.

  Opastamme sinut läpi kaikkien vaiheiden – mittaamisesta asennukseen!

Nyt ajankohtaisena:

Näytetään ainut tulos

Parvekeverhoilla nautit aurinkoisista keleistä enemmän. Kuvittele itsesi kiireettömänä lomapäivänä kylmän limonadin äärelle kuuntelemaan veden kohinaa ja katsomaan lintujen leikkiä pilvettömällä taivaalla. Mikään ei häiritse, aurinko lämmittää juuri sopivasti, uudet parvekeverhot pitävät olosuhteet oikeina lomailuun..

Voit nauttia lomastasi enemmän ja estää liian kuumuuden ja valon pääsyn parvekkeelle lepopaikkaasi. Parvekeverhot ovat kaunis ja käytännöllinen ratkaisu lasitetulle parvekkeelle auringon- ja näkösuojaksi.

Parvekeverhot SOL-Kaihtimelta

SOL-Kaihdin on yksi perinteikkäimmistä auringonsuoja-alan yrityksistä Suomessa. Olemme toimineet Tampereella ja Pirkanmaan ympäristökunnissa parvekkeidenne parhaaksi jo vuodesta 1978. Parvekeverhomme valmistetaan Suomessa ja voit valita niihin kankaita ja värejä laajasta valikoimasta. Meiltä saat halutessasi myös asennuspalvelun.

Selkeät ohjeet itse kiinnitykseen

Annamme selkeät ohjeet parvekekaihdinten kiinnittämiseen. Kaihtimet ovat numeroitu numerojärjestykseen ja ne kiinnitetään aina vasemmalta oikealle. Kaihtimet kiinnitetään parvekelasiin ylä- sekä alareunasta, näin ne eivät kolise kovalla tuulellakaan ja voit avata parvekelasit vaivattomasti.

Sol_kaihdin40v-Luotettavakumppani

Olemme kesälomalla

04.07-26.07.2018

Tänä aikana tehdyt tilaukset otamme käsittelyyn 29.07.2018. 

 

Aurinkoisin terveisin 

Sol-Kaihtimen Henkilökunta.

 

You have Successfully Subscribed!

0

Ostoskori