Vekkikaihtimet

Suomessa valmistetut laadukkaat vekkikaihtimet

Hyödynnä Mittaa & Säästä® Etu

Näytetään kaikki 5 tulosta

 

Visor Vekkikaihtimet löydät klikkaamalla  tästä

Vekkikaihtimilla luot avaraa ja luonnollista tunnelmaa sisätiloihin.

Vekkikaihtimien asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Vain ”kiinnitys ja napsautus”

Vekkikaihtimilla luot uudenlaista sisustamisen mukavuutta kotiin ja toimistoihin.

Vekkikaihtimen näkymää voit säätää joustavasti alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin. Kaihtimia ei siis tarvitse pitää näkösuojan takia kokonaan kiinni, kuten sälekaihtimia, jolloin kotisi tuntuu avarammalta ja valoisammalta mutta kuitenkin suojaisalta.

Vekkikaihtimet ovat laadukasta Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä, kangas tuo mukavasti huonetilaan myös akustiikkaa sekä antaen hyvän näkösuojan, päästäen kuitenkin luonnollisesti valoa lävitseen.

Vekkikaihtimet Ikkunan pintaan: Yleisesti tarkoittaa MSE ja MSK Ikkunoita. 4 Kannakketta kiinnitetään ikkunolistoihin ja napsautetaan vekkikaihdin paikoilleen. Huomaamaton kiinnitysmekanismi. Katso mittaus,- ja asennusohjeet tuotteen sisältä.

Vekkikaihtimet Ikkunan syvennykseen: MEK-Ikkunat ja muunlaiset ikkunat mitkä ovat syvennyksessä. Katso mittaus,- ja asennusohjeet tuotteen sisältä.

Vekkikaihtimet Parvekkeen oveen: Yleisesti tarkoittaa kaikkia ovia missä on ikkuna. Vekkikaihdin kiinnitetään ikkunalistoihin. Katso mittaus,- ja asennusohjeet tuotteen sisältä.

Kaihtimet ovat lapsiturvalliset, koska kaihtimessa ei ole roikkuvia naruja.

0

Ostoskori