Sälekaihtimet

Tilaaminen on helppoa – valitset oikean ikkunatyyppin ja syötät mittaamasi ikkunan mitat.

Saat selkeät tuotekohtaiset ohjeet ikkunoiden mittaamiseen sekä sälekaihtimien asentamiseen.

Tuhannet ihmiset ovat onnistuneesti tilanneet ja asentaneet SOL-kaihtimet.

Tilaa sälekaihtimet suoraan kotiin. Erittäin nopealla toimituksella. 40 vuotta Kaihdinalan ammattilainen ja Auringon asialla®

Lisätietoa SOL-Kaihtimista:

Alumiinisälekaihdin on ajaton valon määrän säätelijä ja yksityisyyden luoja.

Sälekaihdin asennetaan mahdollisuuksien mukaan ikkunan väliin, SOL-kaihtimet asennat kätevästi itse. Sälekaihtimet ovat auringonsuojauksen yksi edullisimmista vaihtoehdoista ja netistä tilattuna saat ne nopeasti ja vaivattomasti. Meiltä löydät sälekaihtimet yleisimpiin ikkunamalleihin.

Lataa sälekaihtimien asennusopas

Pintaan asennettava sälekaihdin on suosittu esim. parvekkeen tai terassin oveen. Silloin, kun kaihdinta ei voida asentaa ikkunan väliin, pinta-asennuksessa ikkunan pintaan tai kiinteän ikkunan syvennykseen voidaan käyttää katto- tai seinäkannaketta. Magneetit pitävät paikallaan säleverhon alareunaa, ettei se heilu holtittomana. Säätösauva valitaan yleensä oven saranan puolelle, mutta kätisyyden voit valita vapaasti kohteesi mukaan.

Yleisimmät värit alumiinisälekaihtimelle ovat mattavalkoinen ja mattahopea. Erikoistilauksesta toimitamme myös paljon muita värejä, ja sälekaihtimet voidaan myös valmistaa vinoihin ikkunoihin. Alumiinikaihtimemme säleen leveys on 25 mm ja vahvuus 0,21 mm.

Sälekaihtimet edullisesti ja nopeasti

Puusälekaihdin

Puusälekaihdin tuo lämpöä ja tyylikkyyttä suomalaiseen kotiin ja mökille. Sisustussuunnitelijat ja arkkitehdit käyttävät mielellään puusälekaihdinta osana kodin sisustusta. Puukaihdin valmistetaan mittatilaustyönä aina jokaiseen kohteeseen sopivaksi joko 25, 35 tai 50 mm leveästä säleestä, myös värivaihtoehtoja on runsaasti. Puukaihdin asennetaan ikkunan pintaan.


Kaihtimet on helppo asentaa itsekin ja halutessasi saat SOL-Kaihtimelta asennuspalvelun alueella Tampere, Ylöjärvi ja Pirkanmaan muut kunnat.

 

 

0

Ostoskori