Uusi markiisikangas
markiisi-05123-e14572164423754SAMSUNGSol_Terassi_MarkiisiHarmaa markiisi

Verkkokaupasta toimitukset
koko Suomeen!

5

Uusi Markiisikangas

  • Luksusta terassille järkevään hintaan
  • Auringonsuojaa aina kun sitä tarvitaan
  • Hyödynnä Mittaa ja säästä® Etu

Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan.

 

Osasto:

Väri

Valitse markiisin kangas ja väri

Lippa

Valitse lipan muoto

Koko

Valitse tuotteen koko

Mitan tulee olla välillä 50 - 700 cm
Mitan tulee olla välillä 50 - 450 cm

Toimitusaika 2-3 Viikkoa.

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille

Product Description

Markiisin kangas

Kangas on markiisin ylpeys. Hyvin valittu markiisikangas kohentaa rakennuksen ulkonäköä. Markiisikangas on parhaimmillaan kestävä, värinpitävä, likaa hylkivä ja hyvän näköinen.

Kankaamme ovat Sandatexin 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään.

Markiisikangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistuvan. Kun haluat tehdä pitkäikäisen kangasvalinnan, suosittelemme sinulle Sandatexin akryylikangasta.

Markiisien mitat

Markiisikankaan max. leveys on 750 cm ja max. ulottuma 450 cm. Valitse kankaan leveys sentilleen ja ulottuman valitse alla olevalla tavalla

Asennus

Mittausohje

Uusi Markiisikangas

Käytä rullamittaa tai mittanauhaa ja pidä mitta suorassa ja riittävän tiukalla. Ilmoita tulos millimetrin tarkkuudella. Mikäli olet epävarma, asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa mittaamisessa mielellään.

Valmistamme tuotteen tämän ohjeen perusteella mittamiesi leveyden ja korkeuden mukaan kohteeseesi sopivaksi. Valmistuksessa vähennämme mittaamastasi leveydestä mm ja vähennämme mittaamastasi korkeudesta mm.

Pienin mahdollinen valmistettava leveys on 50 cm ja suurin 700 cm
Pienin mahdollinen valmistettava korkeus on 50 cm ja suurin 450 cm

0

Ostoskori